Je bekijkt nu Nieuwe sponsor – Hofzicht eten & drinken

Nieuwe sponsor – Hofzicht eten & drinken

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Wij zijn al onze sponsoren heel dankbaar voor hun bijdrage aan Kermis Lievelde. Vanaf dit jaar heeft Hofzicht eten & drinken aangegeven ook te willen bijdragen. Hartelijk dank hiervoor!

Een jongensdroom komt uit bij “Hofzicht eten & drinken”

Dave Hummelink en Jessy te Hoonte hadden al langer de wens om samen een restaurant te runnen. Dave als manager en Jessy als chef-kok. Al tijdens de bouw in 2021 van het nieuwe entreegebouw (nu Hofzicht) bij Beusink Recreatie hadden zij de eigenaar benaderd en zo geschiede.

Dave is begin 2022 al gestart bij Beusink Recreatie als manager Recreatie van de groepsaccommodatie en dagrecreatie. Daar is inmiddels manager Horeca van Hofzicht eten & drinken bijgekomen. Vanaf november 2022 is de Cafetaria open en maart 2023 het restaurant. Dave: “Dit is een veelzijdige en toffe baan, vooral in combinatie met de groepsaccommodatie. Geen dag is het zelfde”.

Jessy is eind 2022 gestart bij Hofzicht als chef-kok. Jessy: “Koken is mijn passie. Als klein kind keek ik al naar veel kookprogramma op tv. Vijf jaar geleden heb ik de opleiding afgerond, en daarna gewerkt bij diverse restaurant als kok. Ik wilde een baan waarin ik zelf meer de regie heb over de keuken en ook contact met klanten. Dat heb ik hier gevonden. Wij hebben een mooie menukaart samengesteld. Voor groepen stellen wij naar wens een menukaart op. Oftewel, er is veel mogelijk”

Dave vervolgt: “Kwaliteit voor een nette prijs is ons motto. Restaurant Hofzicht heeft een sfeerkamer voor een private diner en een serre met terras en zicht op de levendige omgeving van de groepsaccommodatie. Voor onze cafetaria hebben we een bestelling website gemaakt. Men kan op gewenste tijden de bestelling ophalen. Op vrijdag van 11:30 tot 13:00 zijn wij speciaal open voor bedrijven met grote bestellingen”.

Een uitdaging in deze tijd is om personeel te vinden. Hofzicht zoekt nog een leerling-kok, gastheer/vrouw, bediening en afwashulp.

Dave en Jessy staan te popelen om het recreatieseizoen in te gaan en daarmee ook een mooi seizoen voor Hofzicht.