Je bekijkt nu Kat in ’t bakkie reglement

Kat in ’t bakkie reglement

Kat in ’t bakkie!

Twee teams, van elk 2 personen gaan tegelijkertijd vanaf de schans in hun boten naar beneden, klaar om de uitdaging van snelheid en behendigheid aan te gaan. Race over het water naar het einde van de bak, duik vervolgens in de “kattenbak” waar de zoektocht kan beginnen naar de kat met staart. Deze heb je nodig om aan het einde van het parcours de tijd te stoppen en de overwinning te behalen!

Reglement

Het team 

1. Het team dat aan de start verschijnt bestaat uit 2 personen. 2 personen starten op de Schans in een boot (aangeleverd door de organisatie).

2. De minimale leeftijd voor deelname aan de “Leeveldse Schans” race is vanaf groep 5 van de basisschool. Er is geen maximale leeftijd. 

3. Alle deelnemers moeten fit en gezond verschijnen aan de start van de race, vrij van elke medische aandoening die kan worden verergerd door deelname aan de race. 

Veiligheid 

1. Alle deelnemers zijn verplicht om beschermende kleding te dragen. Hiervoor dienen de deelnemers zelf te zorgen. Blote armen en benen zijn niet toegestaan.  

2. Een kostuum mag de mogelijkheid tot ademen niet belemmeren. Zorg er voor dat je kostuum nergens aan vast kan blijven zitten. 

3. Het kostuum mag geen gevaar vormen voor de deelnemers, omstanders en toeschouwers van de race. Uitstekende voorwerpen, scherpe delen, vuurwerk etc. zijn niet toegestaan. 

4. Het dragen van een helm is verplicht, hiervoor zorgt de organisatie. 

Aansprakelijkheid 

1. De deelname aan de race is geheel op eigen risico van de deelnemers. 

2. De organisatie van de race is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventueel geleden schade en/of opgelopen letsel van deelnemers aan de race. 

3. De organisatie is eveneens niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade en of opgelopen letsel van derden (toeschouwers), die wordt toegebracht door deelnemers of andere toeschouwers voor, tijdens en na de race. 

4. De organisatie is niet verantwoordelijk voor materiële schade aan eigendomen en toebehoren.  

5. Deelname aan de race kan uitsluitend plaatsvinden door het ondertekende inschrijfformulier (te downloaden via de website) mee te nemen op de wedstrijddag. Door de handtekening te plaatsen verklaart iedere deelnemer kennis te hebben genomen van het reglement en het reglement te accepteren. Bij  deelnemers tot 16 jaar is een handtekening van een ouder/verzorger verplicht. 

6. Inleveren van het ondertekende inschrijfformulier dient op de zondag om 13:15 uur in de (senioren)tent op de parkeerplaats te gebeuren, anders wordt men van deelname uitgesloten.