insta fb

School- en volksfeest Lievelde: 6, 7, 8 juni 2020. Zeepkistenrace: zondag 7 juni.

Seniorenmiddag

In 2018 vierden de senioren voor het eerst op zaterdag kermis in het Bernard Vos Clubhuus.
Een geslaagde middag met koffie en gebak, een borreltje, gezellige muziek en kinderen die komen kijken bij opa, oma, buurman of buurvrouw en omgekeerd gingen de ouderen naar buiten om bij de kinderspelen te kijken.

Rond 15.00 uur begon bij de senioren het vogelgooien. Na een spannende strijd vormden Thea Buesink en Joop Ratering het eerste Koningspaar bij de Senioren.
Samen met het jeugdkoningspaar werden zij gehuldigd. Daarna werd de middag afgesloten door gezamenlijk patat te eten.
Van alle kanten waren de reacties positief. Daarom hebben we besloten deze middag dit jaar in nagenoeg dezelfde opzet te organiseren.

Deze middag zal op zaterdag 15 juni om 14.00 uur beginnen in het Bernard Vos Clubhuus. De inloop is reeds vanaf 13.30 uur.
Onder het genot van een hapje en een drankje kan er geluisterd worden naar enkele nummers van de Bloazepeters en wellicht kunt u een dansje wagen of een meedoen in de polonaise.
En misschien bent u het die die middag het vogel gooien wint en zich komend jaar Koning en Koningin van Lievelde mag noemen.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. We zien u daarom graag op 15 juni. Het belooft wederom een gezellige middag te worden.

KBOPZ en Kermiscomité Lievelde

Laat een reactie achter

terug naar boven