insta fb

School- en volksfeest Lievelde: 6, 7, 8 juni 2020. Zeepkistenrace: zondag 7 juni.

Kinderspelen

De kinderspelen draaien zoals de naam al zegt om kinderen. Kinderen van groep 3 tot en met groep 8 van de basisschool zijn verdeeld in groepen en gaan de strijd met elkaar aan om bovenaan te eindigen. Maar meedoen is belangrijker dan winnen bij de kinderspelen en plezier, samenwerken en gezelligheid staan op deze middag boven alles!

De kinderen tot en met groep 2 zijn natuurlijk ook van harte welkom. Alle kinderen vanaf de peuterzaal hebben een kaart met daarop een aantal spellen die zij kunnen doen en daarna kunnen laten afstrepen. Alle kinderen kunnen zich deze middag  laten sminken! Maar ook aan drinken, snoep en ijs  is geen gebrek.

De kindermiddag wordt georganiseerd voor alle kinderen uit Lievelde tot en met groep 8. Dus als je niet in Lievelde op de basisschool of peuterspeelzaal zit, ben je wel welkom om mee te doen aan de kinderspelen! Laten we er met ons allen een mooie middag van maken! Dus neem ook je oma, opa, oom, tante, vader en moeder mee voor de nodige support.

Het kermiscomite kan deze middag altijd rekenen op een groep vrijwilligers en een aantal sponsoren, wij willen hen alvast heel erg bedanken. Daarnaast wordt de middag muzikaal opgeluisterd door “de Bloazepeters”, een onderdeel van de harmonie. Ook jullie alvast bedankt.

De spellen zijn rond 14.45 uur afgelopen, waarna iedereen van groep 7 tot en met 17 jaar zich alvast kan gaan opgeven voor het vogelschieten!
Voor de jongere kinderen is er tijdens het jeugd-vogelschieten een leuke voorstelling georganiseerd.
Om 15.00 uur start het vogelschieten! Wie, o wie wordt er dit jaar het nieuwe Jeugdkoningspaar?
Na de verlossende schoten, gaan de attracties op het kermisterrein open en zien we elkaar allemaal op het kermisterrein!

Vergeet niet je kermisbonnen en de rest van je familie mee te brengen!

Tot zaterdagmiddag.

Laat een reactie achter

terug naar boven