insta fb

School- en volksfeest Lievelde: 6, 7, 8 juni 2020. Zeepkistenrace: zondag 7 juni.

Deelnemersinfo

Beste deelnemers,

Nog een paar dagen en dan gaat de Zeepkistenrace 2019 van start! Maar voordat is het zover is, het volgende…

Deze week
Zorg dat jullie zeepkist weer helemaal voorzien is van een nieuwe look en voldoet aan alle eisen volgens het reglement. Tevens sturen we jullie in de bijlage het reglement dat alle deelnemers, dus zowel de chauffeur, de bijrijder als de drukkers, moeten onderteken en inleveren op zondagmorgen bij Lensink. Hebben we niet van alle deelnemers het ondertekende reglement, dan mogen we jullie geen startnummer geven! Voor de deelnemers onder de 16; laat het ondertekenen door je ouders/verzorgers.

Voor de race
Zondagmorgen is tussen 9.30 tot 10.30 uur de technische keuring. Neem het ondertekende reglement mee en zorg dat je kist gekeurd wordt. Van 10.30 tot 12.00 uur is het terrein van Lensink gesloten. Jullie worden tussen 12:45 en 13:00 uur terug verwacht bij jullie zeepkist, zodat we om 13:00 uur onder leiding van Drumband  “De Schanskloppers” naar de Lievelderweg kunnen lopen.
Ook vragen we jullie om zoveel mogelijk lopend te komen of je fiets al bij de kermis te zetten. Het terrein van Lensink is vanaf 13:00 uur gesloten en gaat ook niet meer open op zondag.

30 Seconds of Fame
Hebben jullie aangegeven voorafgaand aan de race aan “the 30 seconds of fame” mee te doen, mooi! Willen jullie muziek afspelen? Dan kunnen jullie een MP3 bestand op een USB stick (met alleen dat nummer) voor de race inleveren bij Nanko Buil. Jullie mogen dan bovenop de schans jullie moment pakken en daar zal een microfoon beschikbaar zijn. Om het goed te laten verlopen vragen we jullie om de USB stick te voorzien van jullie teamnaam.

Tijdens de race
Zorg dat jullie op tijd klaarstaan bij de schans zodat we de race vlekkeloos kunnen laten verlopen. Voor de deelnemers in de kist geldt dat jullie beschermende kleding moeten dragen. Dus een degelijke helm en kleren die je armen en benen bedekken. Voor de drukkers gelden deze regels niet.

Na de race
Het is niet mogelijk om de zeepkist na de race te stallen bij Lensink of op het kermisterrein. Wij verzoeken jullie vriendelijk om de zeepkist direct na de race naar huis te brengen.

Prijsuitreiking
Nieuw dit jaar is dat de originaliteitsprijzen (mede mogelijk gemaakt door Nozem Oil en Adventure Eefde) al op de zondag worden uitgereikt. In de pauze van de Zeepkistenrace worden deze winnaars bekend gemaakt.
Maandagochtend voor het vogelschieten vindt de prijsuitreiking van de snelste tijden plaats. We zien jullie daar graag allemaal om de prijzen te verdelen!

Zouden jullie deze informatie ook met de andere leden van jullie team willen delen? Alvast bedankt en tot op de kermis!

Laat een reactie achter

terug naar boven