insta fb

School- en volksfeest Lievelde: 6, 7, 8 juni 2020. Zeepkistenrace: zondag 7 juni.

Zaterdag 25 mei - Zeepkisten aanpassen en kermisversiering maken

Hallo meisjes en jongens,

De kermis komt er weer aan en wel op 15, 16 en 17 juni. Wij zijn alweer druk bezig om een te gekke kermis voor jullie te organiseren met het hoogtepunt op de zondag, de Zeepkistenrace!

We hopen dat iedereen weer net zo enthousiast is als vorig jaar! Dit jaar mogen jullie allemaal weer starten halverwege de “grote” schans. Om dit een beetje veilig te maken voor jullie, moet jullie zeepkist voldoen aan de afmetingen die de grote zeepkisten ook hebben. Nu hebben waarschijnlijk geen van jullie zeepkisten die afmetingen en daar hebben wij wat op bedacht. Kom op zaterdag 25 mei om 13.00 uur met jullie zeepkist naar Lensink en dan zorgen wij dat jullie zeepkist voldoet aan het regelement. Het versieren moeten jullie daarna nog wel zelf doen. En ga daar zeker je best voor doen, want daar staat dit jaar een hele mooie prijs tegenover!

Opgeven voor deze te gekke race kan vanaf 3 mei via deze website. Jullie ouders/verzorgers moeten wel even helpen met het aanmelden, omdat ze voor jou /jullie toestemming moeten geven om deel te nemen aan de Zeepkistenrace! Deelname aan de zeepkistenrace is vanaf 8 jaar. Houd onze Facebookpagina en website in de gaten!

Voor eventuele vragen kun je bellen of een WhatsApp sturen naar:

Wijnand te Woerd   06 5049 0525

Bas Oosterholt         06 5050 4609

Ook willen we dit jaar het kermisterrein leuk aankleden en daar hebben we jullie hulp weer heel hard bij nodig. We willen dan net als voorgaande jaren samen met jullie leuke dingen maken waarmee we het plein kunnen versieren. Dit gaan we diezelfde zaterdag 25 mei doen, vanaf 13.00 uur tot 14.30 uur (ook bij Lensink). Dus terwijl jullie mooie versieringen aan het maken zijn, zorgen we ook dat jullie zeepkist wordt gemaakt.

Dus kom allemaal 25 mei naar Lensink (Papenweg 14) en neem je zeepkist mee!

Tot dan!

Laat een reactie achter

terug naar boven