insta fb

School- en volksfeest Lievelde: 6, 7, 8 juni 2020. Zeepkistenrace: zondag 7 juni.

Lijstcollecte
In de week voor Pinksteren (14 t/m 18 mei) zullen de leden van het kermisbestuur weer huis aan huis rondgaan voor de lijstcollecte. De programmaboekjes worden uitgedeeld en alle kinderen van Lievelde krijgen de kaartjes voor de kermisattracties en voor snoep- patat- en ijs. Tijdens deze rondgang vragen wij ook een vrije gift. Wij willen hier benadrukken dat dit geld niet alleen bedoeld is voor de kinderspelen, maar ook gebruikt wordt voor alle kermisactiviteiten, zoals de attenties voor zieken en senioren, de zeepkistenrace en het podium op zondag.

Zeepkistenrace
Wil je mee doen aan de zeepkistenrace? De inschrijving start op 26 april (om 20 uur) via www.kermislievelde.nl/zeepkistenrace/inschrijven.
Dit jaar wordt er gestreden in deze 3 klassen:

  • “Heanig an” (t/m groep 8) – zij hebben een eigen parcours en een eigen schans
  • “Gangmakers” (1e jaar voortgezet onderwijs tot 16 jaar)
  • “Strepenjagers” (vanaf 16 jaar)

De jury zal dit jaar extra letten op originaliteit. Dus laat je creativiteit de vrije loop! Ook is het voor de gangmakers en strepenjagers mogelijk om je team kort te presenteren (max. 30 seconden), voorafgaand aan de afdaling van de schans. Denk daarbij bijvoorbeeld aan muziek, tekst of dans.
We zijn benieuwd wat jullie er van maken!

Hulp
Tijdens de kermis, zowel op zaterdagmiddag bij de kinderspelen als voor, tijdens en na de zeepkistenrace, kunnen wij veel hulp gebruiken. Lijkt het je leuk om mee te helpen, geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Iedereen is welkom, en het is altijd heel gezellig!
Ook jongeren die nog een aantal uren nodig hebben voor hun maatschappelijke stagen zijn van harte welkom.

Succes met alle voorbereidingen en voorpret!

Laat een reactie achter

terug naar boven