Instagram Facebook YouTube

School- en volksfeest Lievelde: 29, 30 en 31 mei 2021

Nog drie weken

In de week voor Pinksteren (29 mei t/m 2 juni) zullen de leden van het kermisbestuur weer huis aan huis rondgaan voor de lijstcollecte. De programmaboekjes worden uitgedeeld en alle kinderen van Lievelde krijgen de kaartjes voor de kermisattracties en voor snoep- patat- en ijs. Tijdens deze rondgang vragen wij ook een vrije gift. Wij willen hier benadrukken dat dit geld niet alleen bedoeld is voor de kinderspelen, maar gebruikt wordt voor alle kermisactiviteiten, zoals de attenties voor zieken en senioren, de zeepkistenrace en het podium op zondag.

Heb je je trouwens al ingeschreven voor de zeepkistenrace? Dat kan nog tot en met 26 mei via www.kermislievelde.nl/zeepkistenrace/inschrijven. Op de website vind je ook het reglement en alles wat je moet weten over de zeepkist en de race. Dus heb je vragen over het bouwen van een zeepkist, kijk dan vooral even het reglement na. Bovendien staat bij Loco op de parkeerplaats een voorbeeld-zeepkist om het allemaal nog duidelijker te maken. Het is misschien ook handig te weten dat de “Heanig an” klasse (jeugd van 7 t/m 12 jaar) halverwege de schans mogen starten. Wij raden je aan om de website in de gaten te houden want er worden regelmatig updates geplaatst. Mocht je echter toch nog vragen hebben dan kun je die stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijdens de kermis, zowel op zaterdagmiddag bij de kinderspelen als voor, tijdens en na de zeepkistenrace op zondag, kunnen wij veel hulp gebruiken. Lijkt het je leuk om mee te helpen, geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Iedereen is welkom, en het is altijd heel gezellig!

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar foto’s van de kermis. Maak er dus zoveel mogelijk tijdens de kermis! En heb je nog oude foto’s dan ontvangen we ze ook graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wie weet vind je jouw foto dan volgend jaar terug in het kermisboekje.

Succes met alle voorbereidingen en voorpret!

Laat een reactie achter

terug naar boven