insta fb

School- en volksfeest Lievelde: 6, 7, 8 juni 2020. Zeepkistenrace: zondag 7 juni.

Vrijdag 7 april: Sponsor- en presentatieavond

Zoals al eerder aangekondigd zal er dit jaar geen volwaardig wolcorso te bewonderen zijn tijdens de kermis. In plaats daarvan organiseren we een nieuwe, en hopelijk spectaculaire, activiteit voor jong en oud.

Het idee is om met zelfgebouwde, rollende karretjes (zonder aandrijving) vanaf een schans een parcours af te leggen, steeds met twee teams tegen elkaar. Naast snelheid kunnen prijzen worden gewonnen voor originaliteit, behendigheid, snelheid, mooiste bouwwerk, etc. Een actieve en enthousiaste deelname van zo veel mogelijk teams is belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan vriendengroepen, voetbalteams, buurtverenigingen, straten, of andere verenigingen. Omdat een team uit maximaal vier deelnemers bestaat kunnen meerder teams per straat, buurt, vereniging, etc. meedoen.

We nemen echter niet zomaar afscheid van het wolcorso en denken dat er onder de (basis)schooljeugd genoeg belangstelling is om in ieder geval dit jaar nog een jeugdwagen of themawagen te bouwen en plakken. Daarvoor zal dus alle ruimte zijn. En de jeugd kan zelfs twee vliegen in één klap slaan door met het wolwagentje ook deel te nemen vanaf de schans!

Tijdens de sponsor- en presentatieavond op vrijdag 7 april vanaf 20:00 uur bij Erve Kots laten we een prototype-wagentje zien en we leggen dan ook verder uit hoe de zondagmiddag van de kermis eruit gaat zien. Voor deze avond bent u van harte uitgenodigd.

Laat een reactie achter

terug naar boven