insta fb

School- en volksfeest Lievelde: 6, 7, 8 juni 2020. Zeepkistenrace: zondag 7 juni.

Wolcorso 2017?

Terugblik op de grote wagens van 2013 Terugblik op de grote wagens van 2013

Na de gecombineerde wagenbouwers- en jaarvergadering afgelopen december dachten we nog dat het mogelijk zou zijn om ook in 2017 een wolcorso op de weg te krijgen. Dat het steeds moeilijker wordt om dit vol te houden beseffen we ons allemaal.

Helaas hebben verschillende wagenbouwersgroepen inmiddels laten weten dat het hun niet lukt om een grote wagen te maken en dat ze definitief stoppen. Nu dit duidelijk is, denkt het kermisbestuur – samen met een externe werkgroep – hard na over de invulling van de zondagmiddag tijdens de kermis.

We nemen echter niet zomaar afscheid van het wolcorso en denken dat er onder de (basis)schooljeugd genoeg belangstelling is om in ieder geval dit jaar nog een themawagen of jeugdwagen te bouwen en plakken. Daarvoor zal dus alle ruimte zijn!

Wat er daarnaast gaat gebeuren op de zondag is nog niet duidelijk, maar actieve en enthousiaste deelname van zo veel mogelijk Lieveldenaren is essentieel. Denk bijvoorbeeld aan je vriendengroep, voetbalteam, buurtverenigingen, straat, of andere vereniging. Iedereen moet mee kunnen doen en doet mee!

Nieuwsgierig geworden? Binnenkort kunnen jullie hierover meer lezen in de Kerkklok. Ook zal er speciaal voor de (oud)wagenbouwers nog een vergadering worden georganiseerd met meer toelichting.

Laat een reactie achter

terug naar boven